Carregant…

20è aniversari del Centre Sant Jaume

No vas poder venir, però t’agradaria col·laborar igualment? Fes un donatiu a la Fila zero.
COL·LABORA AMB LA FILA ZERO

Premsa

Premsa

Per a més informació, contacteu amb l’equip de comunicació del Centre Sant Jaume: Laura Mor – 628 31 83 40 – comunicacio@fundaciocarlesblanch.org

Reportatge a la revista Auna

Notes de premsa

Bona part de l’èxit és el vincle amb els joves

23/11/2017. El programa BadalonaTres60º publica de forma més extensa el reportatge gravat al Centre Sant Jaume. El periodista Toni Forteza introdueix amb aquest material l’entrevista en directe, a plató, el director de l’entitat Grau Ussetti. El magazine d’actualitat repassa el perfil de les persones ateses i posa sobre la taula, entre d’altres qüestions, els elevats índex d’absentisme escolar que presenten molts centres de la Badalona Sud.

La xarxa ha de donar resposta a les necessitats d’aquests infants i joves

31/10/2017. El periodista Carles Tornero al programa Badalona Matí entrevista al director del Centre Sant Jaume, Grau Ussetti; al jove Luis Enrique Vedia que va participar dels projectes d’Aula Oberta i del Centre Obert i que actualment és estudiant de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona; i a Joaquim Galceran, voluntari de l’entitat, antic alumne del Col·legi Sant Ignasi de Sarrià i veí de Badalona.

El desemparament de molts joves s’agreuja quan es fan grans

19/11/2017. Entrevista a Grau Ussetti: El setmanari Catalunya Cristiana entrevista el director del Centre Sant Jaume, Grau Ussetti, amb motiu dels 20 anys de l’entitat. La conversa situa el context de Badalona Sud i les dinàmiques d’exclusió, de marginalitat i de pobresa que intenten trencar com a centre socieducatiu.

Els jesuïtes de Sarrià criden al compromís social amb el centre Sant Jaume

18/10/2017. Crònica de l’acte d’inauguració dels actes del 20è aniversari del Centre Sant Jaume. S’hi recullen les intervencions més destacades d’Antoni Parellada, director del col·legi Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi; del president de la Fundació Carles Blanch, Jaume Boadas; i del director del Centre Sant Jaume, Grau Ussetti.

Televisió de Badalona visita el Centre Sant Jaume

13/10/2017 L’informatiu d’aquest dilluns (min. 14:20-17:22) ha recollit la notícia dels 20 anys del centre amb entrevistes a Beatriz Bueno, responsable de la UEC Gorg, els alumnes Brian de Gracia i Gods Okumbar, i la cap de gestió de l’entitat, Silvia Sala. La notícia s’ha centrat en el projecte de suport a l’escolarització.

Grau Ussetti: “El desemparament de molts joves s’agreuja quan es fan grans”

El setmanari Catalunya Cristiana entrevista el director del Centre Sant Jaume, Grau Ussetti, amb motiu dels 20 anys de l’entitat. La conversa situa el context de Badalona Sud i les dinàmiques d’exclusió, de marginalitat i de pobresa que intenten trencar com a centre socieducatiu.

Grau Ussetti: “El desamparo de muchos jóvenes se agrava cuando se hacen mayores”

17/10/2017. El semanario Catalunya Cristiana entrevista al director del Centre Sant Jaume, Grau Ussetti, en motivo de los 20 años de la entidad. La conversación situa el contexto de Badalona Sur y las dinámicas de exclusión, de marginalidad y de pobreza que intentan romper como centro socioeducativo.

Gorg acull la festa dels 20 anys del Centre Sant Jaume

El centre socioeducatiu projecta un nou edifici per millor respondre a les necessitats de Badalona Sud i les seves famílies. Aquest dissabte dia 28 d’octubre la ciutat de Badalona acull l’acte central dels 20 anys del Centre Sant Jaume…

Els jesuïtes de Sarrià criden al compromís social amb el Centre Sant Jaume

Aquest dilluns s’han inaugurat els actes de celebració dels 20 anys del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull des d’ahir una exposició que repassa els 20 anys de trajectòria d’aquest centre …

El Centre Sant Jaume celebra 20 anys

Avui dilluns a les sis de la tarda s’inauguren els actes de celebració dels 20 anys del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. Amb el lema ‘Celebrem el passat construint futur’, l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi acull la primera de les activitats …

Imatges

Identitat corporativa

En aquesta secció pots descarregar la identitat corporativa del 20è aniversari del Centre Sant Jaume.